Ik ben Vanessa Beekhuijzen, getrouwd en moeder van 2 fijne kinderen.

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in het onderwijs als docent CKV bij Rsg Lingecollege. Na mijn vooropleiding aan de DEVA in Almelo heb ik de opleiding Vrije Kunst aan de kunst academie van Arnhem gevolgd.  (tegenwoordig ook bekend als Artez). Deze opleiding heb ik in 1997 afgerond.

Het kunstenaarsvak is een onzekere levenswijze en afhankelijk van subsidies en de markt.  Doordat ik ik een stabiel inkomen nodig heb voor mijn kinderen heb ik een ander pad bewandeld. Hier heb ik enorm veel van geleerd en het heeft mij gebracht waar ik nu ben: Creative-Ness.

In de afgelopen jaren heb ik me gewijd aan de studie van schilderen/kunst door de ideeën en herinneringen van anderen in beeld te brengen. Omdat ik daar veel voldoening uit haal heb ik het roer omgegooid en ben ik me nu aan het richten op schilderen in opdracht.

De grote diversiteit van reeds gemaakte schilderijen laat zien dat ik erg veelzijdig ben. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik voor ieder een passend doek zal weten te creëren.

Of u nu een echt doek van een mooi landschap of een dierbare wilt, in plaats van een standaard foto canvas, of u wilt uw dierbaarste herinnering vormgegeven op een doek. Ik ga met u aan tafel zitten en we zoeken samen uit wat uw wens is.

Daarnaast  heb ik er veel lol in om anderen deelgenoot te maken van mijn opgedane kennis.  Door middel van kinderfeestjes en workshops laat ik op speelse wijze kinderen en volwassenen de kneepjes van het vak zien.

Vanessa Beekhuijzen